Álmos hétfő reggel mi is jöhetne jobban, mint akár 300 millió forint nyeremény? Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 08. 28 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Paris-Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetéseket, szinte bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Ne hagyd ki a TUTI-t ma sem!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Boccaccio (14) – Athos des Volos (17) – Amarilla de Rabut (16) – Alaro (11) – Angel Heart (5)

Boccaccio (14) bombaformában van, utolsó versenyét nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni. Hétfőn kedvező feltételek mellett, patkolatlanul lép pályára, a térhátránya ellenére is döntőbe várjuk.

Athos des Volos (17) élete topjával diadalmaskodott augusztus 3-án. Boccaccio (14) és Amarilla de Rabut (16) okozhatnak kellemetlen perceket, de esélyes a duplázásra.

Amarilla de Rabut (16) formájával maximálisan elégedettek lehetünk. Sajnos az enghien-i pályán nem jött össze, ami tőle várható volt, de két hibáját sikerült kijavítania. Hétfőn újra a győzelemért harcolhat.

Alaro (11) nyári fellépései fantasztikusan alakultak, eredményei önmagukért beszélnek. Kondíciója kifogástalan, de most valamivel nehezebb a feladata. Amennyiben nem lesz gondja a nagy pályával, az első öt közé várható.

Angel Heart (5) a start utáni métereken nehezen kezelhető, ám ha a kezdeti problémákat sikerül vele kiküszöbölni, rendkívül biztosan tud ügetni. Ha kedvezően alakul számára a verseny, a favoritok ellenfele lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!