Egy utolsó strandolás és mellé akár 300 + 300 millió forint nyeremény? Ez a vasárnapi Kincsem+ TUTI!

2017. 08. 27 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Deauville-ben, ahol ma is galopp síkversennyel jelentkezik a Kincsem+ futam. A verseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhét hároméves kanca várja a megmérettetést. Izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Dee Blere (3) – Scarlett Lady (7) – Money Royale (13) – Lady Sidney (10) – Kuhaila (5)

Dee Blere (3) többet tud annál, mint amennyit Vichy-ben mutatott, hiba lenne ezen a számán elbírálni, mert mének és heréltek között állt starthoz, ráadásul puha pályán. Vasárnap a főszereplők egyike lehet.

Scarlett Lady (7) jó képességű telivér, ez már három verseny után is látható. Ebben az osztályban is megállja majd a helyét, bár a rutintalanság és a 17-es startbox ellene szólnak. Ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Money Royale (13) utolsó futását el kell felejteni, mert a táv túl hosszú volt számára. Érdemes őt a július 27-i teljesítményén elbírálni, ugyanis az a forma már elegendő az első öt közé kerüléshez.

Lady Sidney (10) szinte mindig kihozza magából a maximumot. Idomárja nyáron két számára kedvező verseny talált, ezekből az egyiket már meg is nyerte. Vasárnap valamivel nehezebb feladat vár rá, mint legutóbb, de a hosszabb táv nem okozhat neki gondot. A győzelemért futhat.

Kuhaila (5) visszatérése jól sikerült, vasárnap pedig további javulásra számíthatunk. Komoly figyelmet érdemel, a 4-ex startboxból indulva akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!