Még kellemesebb nyárvégi szombatod lehet, ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 08. 26– szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Grand Trianon (5) – Dandy d’Arcis (7) – Funny Kid (1) – Saoseo (11) – Landjunge (3)

Grand Trianon (5) a szezon kezdete óta rendre leteszi a névjegyét ezen a szinten. Tréningben továbbra is magas szinten teljesít és mindenféle talajhoz tökéletesen tud alkalmazkodni. Döntős futást várunk tőle.

Dandy d’Arcis (7) májusban közel egy éves kihagyás után tért vissza. Folyamatosan javuló tendenciát mutat és a táv emelkedése is mellette szól. Szombaton akár a győzelmet is megszerezheti.

Funny Kid (1) végre begyűjtötte idei első győzelmét. Remek formában van és a távval sem lehet gondja. A pálya állapota lehet kissé aggasztó, nem lesz túl friss a futófelület, ennek ellenére jó futást várhatunk tőle.

Saoseo (11) halványabb teljesítményét követően szerencsére javítani tudott. Zsokéjával kiváló párost alkotnak, melynek következtében a győzelemért küzdhetnek.

Landjunge (3) legutóbb csalódást okozott, ami valószínűleg egy kisebb vírusfertőzésnek volt köszönhető. Ugyan nem futott már egy ideje, de zárómunkája roppant meggyőző volt. Bízunk benne, hogy már elsőre legjobbjával jelentkezik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!