A lovaknak akadályverseny, számodra viszont sétagalopp a mai TUTI is! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 08. 24 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4500 méter hosszú akadályversenyen tizennyolc telivér méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, hiszen egy hosszútávú akadályversenyen bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Chez Pedro (12) – Buck’s Bank (3) – Fauburg Rosetgri (14) – Polygona (2) – Kaldou Euanas (4)

Chez Pedro (12) eredményeire nagyon büszkék lehetünk, dieppe-i második helyezése még idomárját is meglepte. Bár ezen a szinten még nem bizonyított, ettől függetlenül számolni kell vele.

Buck’s Bank (3) nyerte az augusztus 5-i Kincsem+ futamot gáton. A rutinos heréltnek csütörtökön akadályon kell helyt állnia, ám tegyük hozzá, hogy 2013 nyarán is győzni tudott ebben a versenyben.

Fauburg Rosetgri (14) remek teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében és erre a futamra is sikerült megfelelően felkészíteni. Jó esélye van az első öt közé bekerülni.

Polygona (2) ellen szól a 73kg-os súly, viszont a kanca nagyszerű formában van. A pályát is kedveli, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Kaldou Euanas (4) szép győzelmet aratott az elmúlt hónapban, igaz valamivel rövidebb távon nyert. Munkában tovább jött előre, jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!