Mivel is lehetne jobban elütni az időt a hét közepén, mint egy TUTI-val? Tedd próbára szerencsédet és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 08. 23 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán Paris-Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen most is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Attaque Parisienne (7) – Venicio Pommereux (6) – Monas Invercote (14) – A Nice Boy (10) – Tsar d’Andain (1)

Attaque Parisienne (7) utolsó futásai csalódások voltak, de az enghien-i pálya nem kedvezett neki. Az utolsó munkájában nagyon jól mozgott, szerdán patkolatlanul a főszereplők közé tartozhat.

Venicio Pommereux (6) július 13-án futott legutóbb, de továbbra is tartja jó formáját. A mezőny megfelel a képességeinek, nagyon jó futást várhatunk tőle.

Monas Invercote (14) enghien-i hatodik helyezésével nagyon elégedettek lehetünk, hiszen nagyon erős mezőnyben állt starthoz. A kanca jó formában van, sulkyba fogva is eredményes szereplést várhatunk tőle.

A Nice Boy (10) a közelmúltban tért vissza, emiatt várható volt, hogy az első versenyekben még nem lesz az igazi. Szerdán már sokkal jobb futást várunk tőle. akár a dobogóra is felállhat.

Tsar d’Andain (1) nyári futásaival nagyon elégedettek lehetünk, még a le mans-i gyengébb számát is szépen korrigálta. Szerdán várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával az élmezőnyben végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!