Kedden se felejts el TUTI-t játszani, hiszen ma is Tiéd lehet akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 08. 22 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Játssz ma is a TUTI-val!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Folie de Louise (2) – Bijin (3) – Ebamour (14) – Acrobate (4) – Cheries Amours (10)

Folie de Louise (2) legutóbbi győzelme meglepetés volt, bár jó formában van és remek küzdőszellemmel rendelkezik. Esélyes a duplázásra.

Bijin (3) megbízható telivér aki jó formában van. Munkában jól dolgozik és a táv is megfelelő számára, így a győzelemre is van esélye.

Ebamour (14) szép győzelmet aratott augusztus 12-én, emiatt mos 3 kg-al magasabban áll a skálán. Nehezebb feladat vár rá, mint legutóbb, de ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Acrobate (4) utolsó futásával elégedettek lehetünk, jó teljesítményt nyújtott. Kedden az első hendikepjében áll starthoz, bízzunk benne, hogy pénzdíjas helyen végez.

Cheries Amours (10) bizonyított már ezen a szinten, viszont a 15-ös startbox nem túl szerencsés. A ló kondíciója tökéletes, eredményes szereplést várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!