Ismét dolgos hétköznapok jönnek, dobd fel hát a hétfőt akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is!

2017. 08. 21 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Chateaubriant ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és már nyertél is! Ma se hagyd ki a TUTI-!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Maquisard (1) – Edington (2) – Imprimeur (4) – Malki d’Aze (3) – More Than This (11)

Maquisard (1) sokat fejlődött idén és jelenleg is jó formának örvend. Ez a pálya fekszik neki és a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt. A topsúlya ellenére is az élmezőnybe várható.

Edington (2) kissé peches volt Saint-Cloud-ban, de nagyon jó formában van. A pálya és a táv is ideális számára, hétfőn esélyes a győzelemre.

Imprimeur (4) számára nem alakult túl jól a június 22-i futam. Jól ismeri ezt a pályát, és a táv sem okozhat neki problémát. Megérdemelné a győzelmet.

Malki d’Aze (3) remek formának örvend és ezt a pályát is kifejezetten kedveli. Az elmúlt napok esőzései növeli az esélyeit, akár nyerhet is.

More Than This (11) utolsó futását el kell felejteni, mert nem tükrözi a valóságot. A ló formában van, a 2-es startbox pedig növeli az esélyeit, ráadásul lovasa jól ismeri a pályát. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!