Használd ki a jóidőt és közben ne felejts el TUTI-t venni, hiszen a nyeremény ma is akár 300 millió forint!

2017. 08. 19 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Ne hagyd ki a mai TUTI-t
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Point Blank (5) – Jasmiralda (6) – Moonwalk Step (11) – Coz Hent (14) – Caravagio (2)

Point Blank (5) megbízható telivér, aki mostanában mindig kihozta magából a maximumot. A gyors és a mély pályát sem kedveli, de a puha gyep kedvezhet neki. Bízhatunk jó futásában.

Jasmiralda (6) utolsó futása nem a tervek szerint alakult, remélhetőleg ezúttal lovasának sikerül megfelelően helyezkednie vele. A mély pálya nem fekszik neki, de ha csak puha lesz a gyep, eredményes szereplését várjuk.

Moonwalk Step (11) augusztus 5-i szereplése csalódás volt, mert győznie kellett volna. Célszerű őt július 12-i negyedik helyezésén elbírálni. A puha gyep fekszik neki, szombaton esélyesként lép pályára.

Coz Hent (14) április közepén tért vissza, idei eredményeire aligha lehet panaszunk. Utolsó futásakor nagyszerű teljesítményt nyújtott, különösen a célegyenesben. Szombaton is hasonló formát remélhetünk tőle, ha puha lesz a gyep, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Caravagio (2) július 12-i hetedik helyezése csalódás volt, mert a befutóban nem a tőle megszokott sebességgel galoppozott.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!