Végre péntek! Tedd még kellemesebbé akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 08. 18 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Cabourg. A 2750 méter alaptávú ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetéseket a befutási sorrendet illetőleg, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: King Sir Kir (14) – Shogun D.K. (12) – Good’s Of Norway (8) – Aldo d’Argentre (15) – Botro Cayennais (6)

King Sir Kir (14) utolsó futásai balul sültek el. Péntek este könnyebb feladat vár rá, hiszen gyengébb lesz a mezőny. Nincs száz százalékos állapotban, ennek ellenére a győzelemért futhat.

Shogun D.K. (12) július végén várásra hajtva az utolsó 100 méteren maradt le a győzelemről. Könnyen kezelhető ügető, péntek este is a főszereplők közé tartozhat.

Good’s Of Norway (8) tehetséges ügetőló, aki dán tréningből áll starthoz péntek este. Másfél hónapja nem lépett pályára, amennyiben zavartalan lesz versenye, a győzelmet is megszerezheti.

Aldo d’Argentre (15) augusztus 6-án a győzelmet is megszerezhette volna, ha nem megy túl sokáig a frontban. A jobbkezes pálya fekszik neki, amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, dobogós helyen végezhet.

Botro Cayennais (6) tavaly novemberben új trénerhez került, azóta egyre jobb eredményeket ér el. Péntek este reális eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!