Nemsokára itt a hétvége, addig is gyorsabban telik az idő, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj csütörtökön is akár 300 millió forintot!

2017. 08. 17 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Hároméves telivérek állnak starthoz a 2500 méter hosszú galopp síkversenyen, a mezőny tizenhét indulót számlál. Izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Gouerl (3) – Goderville (10) – Blue Illusion (6) – Quevillon (1) – Saphirius (4)

Gouerl (3) két második helyezése is azt mutatja, hogy a mén megtalálta a helyét ebben az osztályban. A papírforma alapján a győzelem legfőbb várományosa.

Goderville (10) rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Erőssége a végsebessége, amit csütörtökön is kamatozhatnak. Erős mezőny lesz, ennek ellenére az első öt közé várható.

Blue Illusion (6) negyedik helyen ért célba a július 20-i Kincsem+ futamban. A kondíciója tökéletes és a 2500 méteres táv sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Quevillon (1) áprilisban elért ötödik helyezése után nem volt meglepetés a győzelme, amit hasonló távon és osztályban ért el. A mén továbbra is jó formában van, jó futásra számíthatunk tőle.

Saphirius (4) utolsó futása nem úgy sikerült, ahogyan az várható volt tőle, a nagy hőség miatt idegesebb volt a megszokottnál. A deauville-i pálya jobban fekszik neki, csütörtökön jobb teljesítményt várhatunk tőle. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!