Szerdán kis mezőnnyel és akár 300 millió forinttal vár a Kincsem+ TUTI!! Tedd próbára a szerencsédet, játssz és nyerj ma is!

2017. 08. 16 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A startnál tizenöt hétéves és idősebb ügetőló várja az indítást, a táv 2150 méter. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Auch (6) – Speed Delicious (1) – Powell Bi (7) – Mind Your Face (14) – Big Headache (11)

Auch (6) legutóbb gyepen futott, kizárólag azzal a céllal, hogy formában maradjon. A ló jól van, munkában is kitűnően dolgozik, az élmezőnybe várjuk.

Speed Delicious (1) július 22-i futása balul sült el, sajnos hibázott. Szerdán a kedvező startszám növeli esélyeit, bízhatunk eredményes futásában.

Powell Bi (7) visszatérő versenye jól sikerült, a tréningek során pedig tovább jött előre. Kedvező feltételek mellett várja a szerdai startot, az első három hely valamelyikére várható.

Mind Your Face (14)-t az enghien-i eredményein célszerű elbírálni, a compiegne-i gyep pályán nem jött ki neki a lépés. A ló jó formában van, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Big Headache (11) jó formában van, ahogyan azt az elmúlt időszakban elért eredményei is mutatják. Az engien-i hosszú célegyenes növeli az esélyeit, jó futásra számíthatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!