Kellemes keddi napod lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Legyen Tiéd ma is akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 08. 15 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden 15:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Dauville lesz. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező a létszám, hiszen csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Yaabalady (1) – Indian Skies (2) – Solemare (11) – Just a Formality (3) – Blue Hills (7)

Yaabalady (1) év elején nyeretlenben, legutóbb pedig erősebb versenyben diadalmaskodott. Ezt a felületet szereti igazán, magas súlya ellenére is az élmezőnybe várható.

Indian Skies (2)  meggyőző stílusban győzött egy hónappal ezelőtt. Nagyon gyors telivér, szintetikus talajon is eredményesen szerepelhet. Esélyes a duplázásra.

Solemare (11) július közepén majdnem tökéletesen debütált hendikepben. Remélhetőleg szintetikus talajon és meg tudja ismételni azt a számát, akár nyerhet is.

Just a Formality (3) a megbízhatóság mintaképe, folyamatosan a maximumot nyújtja. Remek kondícióban van, tavaly pedig győzött már szintetikuson. Esélyes a győzelemre.

Blue Hills (7) tudását folyamatosan hűen adja. Utoljára ezen a szinten kitűnően teljesített, fizikailag pedig még mindig fejlődik. A szintetikus pályát szereti, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com/

Olvass tovább!