Még tart a nyaralás, vagy már dolgos hétfő következik? Akárhogy is legyen, egy Kincsem+ TUTI mindig jól jön! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 08. 14 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1800 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Kayenne (1) – Thisvi (5) – Ozeville (4) – Just Win (7) – Lyavenita (10)

Kayenne (1) legutóbb remek második helyezést szerzett, formája pedig azóta is kitűnő. Háromévesen, hasonló körülmények mellett győzött már ezen a pályán. Ha a külső startbox ellenére kedvező lesz a versenye, az élmezőnybe várható.

Thisvi (5) gyakorlatilag minden talajon bizonyított már. Bár az egyik referenciaversenyben nem volt túl szerencsés, hétfőn kancatársai ellen az egyik legjobb esélyt képviselheti.

Ozeville (4) számára a keményebb talaj nem lenne igazán kedvező. Munkaformái ígéretesek, jó helyezések után áll starthoz. A rövidebb távval nem lehet gondja, a talajon viszont sok fog múlni, ha az kedvező, dobogós helyezésért küzdhet.

Just Win (7) a megbízhatóság mintaképe, mindig lehet rá számítani. Július közepén minimális különbséggel maradt csak le a pénzdíjas helyről. A regenerálódása jól sikerült, az első öt közé várható.

Lyavenita (10) legutóbbi versenyében épphogy lemaradt a dobogóról. Előtte hasonló szinten mutatkozott, úgy látszik, ez a táv tökéletesen megfelel számára. Emellett formája is kiváló, akár nyerhet is hétfőn.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!