Vasárnap akár 300 + 300 millió forintért vágtatnak a lovak! Ne hagyd ki a mai TUTI-t, játssz és nyerj ma is!

2017. 08. 13 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Deauville-ben a Kincsem+ futamban. A táv ismét 1600 méter, ahol ismét tizennyolc telivér várja a startot. Ma is izgalmas lesz a verseny, megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Sant’Amanza (11) – Snaad (1) – Blessed Silence (7) – Nice To See You (9) – London Protocol (2)

Sant’Amanza (11) legutóbb úgy lett negyedik, hogy még nem volt száz százalékos állapotban. Vasárnap sokkal jobb kondícióban lép majd pályára, a puha futófelület is kedvez neki, esélyes a győzelemre.

Snaad (1) nagyszerű formában van, sokkal jobb, mint mikor Compiegne-ben győzött. Sikere lévén magasabb súllyal lép pályára, de 60kg-al is jó futást várhatunk tőle.

Blessed Silence (7) legutóbb group 3-as versenyben futott, vasárnap valamivel gyengébb mezőnyben kell megmutatnia tudását. Az egyenes pálya kedvez neki, a puha gyep sem jelenthet neki problémát. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Nice To See You (9) legutóbb szintetikus borításon futott, amit nem igazán kedvel. Kedvező feltételek mellett áll starthoz vasárnap és a puha gyep is tökéletes számára. Kimondottan jó esélyt képvisel.

London Protocol (2) legutóbbi győzelme nagy öröm volt idomárja számára. Remek formában van és többször megmutatta már, mennyire kedveli a francia versenyeket. Az egyenes pálya növeli az esélyeit és a puha futófelület sem okozhat számára gondot. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:30-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!