Szuper szombatod lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 08. 12 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres, egyenes pályán megrendezett galopp síkversenyen tizennyolcan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mujeeb (2) – Baroudar (1) – Raven Ridge (15) – Easterburg (13) – Matken (14)

Mujeeb (2) július 2-án megmutatta, hogy az 1600 méteres táv tökéletesen megfelel számára. A ló topformában van, a magasabb súly miatt sem kell aggódni, jó futást várhatunk tőle.

Baroudar (1) július elején előkelő negyedik lett. Egyenes pályán még nem rendelkezik rutinnal, de könnyen kezelhető telivér, jó munkák után várja a szombati startot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Raven Ridge (15) remek teljesítményt nyújtva, negyedik helyen végzett a július 10-i Kincsem+ futamban. Az egyenes pálya kedvez neki és a puha gyep sem okozhat neki problémát, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Easterburg (13) Vichy-ben elért negyedik helyezésére nem lehet okunk panaszra. A puha futófelület nem okozhat neki gondot, az egyenes pálya miatt viszont idomára kissé aggódik. Ennek ellenére az élmezőnybe várjuk.

Matken (14) a szezon eleje óta fantasztikus formában van. A puha gyep kifejezetten fekszik neki és a startboxok sorsolásakor is szerencséje volt. Döntős esélyt képvisel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!