Laza vasárnapi programra vágysz? Gyere ki a Kincsem Parkba, ahol izgalmas galopp versenyek és óriási nyeremények várnak!

Kincsem Park – 2017. 08. 13 – vasárnap – 14:00 – 17:40

Vasárnap nyolc izgalmas versennyel vár a galopp a Kincsem Parkban, ráadásul a Nemzeti Galopp Liga következő állomása is megrendezésre kerül.  A futamokban drukkolhatsz és fogadhatsz kedvenc lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a versenyt pedig élőben követheted a kivetítőn.
Ha pedig nem lett volna elég az otthoni vasárnapi ebéd, vagy éppen itt szeretnél valami finomat enni, Panoráma Éttermünk fantasztikus ételei várnak, vagy a büfé kínálatából is biztosan találsz ínyedre valót.

A napi főverseny a Nemzeti Galopp Liga VI. állomása, a Kozma Ferenc Emlékverseny lesz 17:40-kor, hat részvevővel a pályán. A szaklap szerint Duce (2) a legesélyesebb a győzelemre, de Meteroit (3) és Black Monk (1) is közeli sansz.

A nap nyerője a Derby ötödik helyezettje, Bigfoot. A hároméves mén év eleje óta folyamatos javulásban van, legjobb évjárattársaival is felvette a versenyt. A 7. futamban lép pályára, ahol bezsebelheti szezonbeli harmadik győzelmét.

Olvass tovább!