Hogy lehetne még kellemesebb a péntek estéd? Természetesen a Kincsem+ TUTI-val, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz! Ne hagyd ki ma sem!

2017. 08. 11 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken szokásosan 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Cabourg lesz. A 2750 méteres alaptávú versenyen tizennégyen csapnak össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Roppant kedvező a létszám, hiszen most csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény. Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Blues des Landiers (12) – Bolt (9) – Comte du Vivier (8) – Carla de Felliere (2) – Class de Loriol (6)

Blues des Landiers (12) idei teljesítményével nagyon elégedettek lehetünk. Vittel-ben is nyerhetett volna, ha nem patkolatlanul fut. A ló jól van, az első négy közé várjuk.

Bolt (9) számára nem jól alakult az augusztus 4-i Kincsem+ futam. Ezúttal patkolva lép majd pályára, jó eséllyel vág neki a futamnak.

Comte du Vivier (8) júliusi futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Alaptávról indulva, kedvező feltételekkel várja a péntek esti Kincsem+ futamot. Amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, újra az élmezőnyben végezhet.

Carla de Felliere (2) csodálatos győzelmet aratott július végén. A kanca formában és kedveli ezt a pályát, az első öt közé várjuk.

Class de Loriol (6) fél év kihagyás után júniusban kezdett újra versenyezni. Három futás után közelít a legjobbjához és remek feltételekkel várja a pénteki startot. Dobogóra várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!