Csütörtökön tovább ügetnek a lovak, Neked pedig ma is van esélyed arra, hogy akár 300 millió forintot nyerj a TUTI-val!

2017. 08. 10 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 2875 méteres alaptávú versenyen tizenhatan állnak starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos versenyen bármi előfordulhat, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutást illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Unero Montaval (13) – All Feeling (9) – Vittorio de Carly (15) – Viking Fromentro (4) – Agora du Goutier (7)

Unero Montaval (13) legutóbbi második helyezése azért is csodálatos, mert a befutóban defektet kapott a sulky kereke. Jobb formában van, mint júliusban volt, a főszereplők egyike lehet.

All Feeling (9) július 15-én minimális különbséggel kapott ki. Alaptávról és remek feltételekkel várja a csütörtöki futamot, jó esélyt képvisel.

Vittorio de Carly (15) július 22-én az erős mezőny ellenére is jó teljesítményt nyújtott. Csütörtökön is jó futás várhatunk tőle, de Unero Montaval (13) legyőzésére nem sok esély van.

Viking Fromentro (4) végre túl van sorozatos sérülésein, utolsó versenyén kifejezetten jól mozgott. A táv és a balkezes pálya is megfelel számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Agora du Goutier (7) még nincs száz százalékos állapotban, de már közel jár legjobbjához. Csütörtökön alaptávról vág neki a futamnak, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.equidia.fr

Olvass tovább!