Szerdán a Grand National du Trot következő állomásával nyerhetsz akár 300 millió forintot! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 08. 09 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán, a Kincsem+ futamban jön a Grand National du Trot következő állomása, a helyszín Saint Malo lesz. A 2950 méteres alaptávú versenynek tizennyolcan vágnak neki, hogy összemérjék gyorsaságukat, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Aufor de Mire (4) – Bel Avis (5) – Bolero des Vignes (2) – Africain (7) – Belline d’Urzy (6)

Aufor de Mire (4) enghien-i győzelme óta erre a versenyre készült. Alaptávról, tökéletes feltételekkel indul és a jobbkezes pálya sem okozhat neki problémát. Ha hiba nélkül eljön a starttól, a főszereplők közé tartozhat.

Bel Avis (5) utolsó két futása alkalmával erre a versenyre készült, alaptávról indulva ideális a beállítása. A pálya fekszik neki, patkolatlanul eredményes szereplést várunk tőle.

Bolero des Vignes (2) sérülés miatt fél évet kihagyott, de jó formában van, amit legutóbbi győzelme is bizonyít. A jobbkezes pályák fekszenek neki, így szerdán az erős mezőny ellenére is esélyesként várja a startot.

Africain (7) előkelő második helyen ért célba a GNT reims-i állomásán, majd hogy formában maradjon, gyepen is kapott egy futást. A mén topformában van, jobbkezes pályán újabb helyezést várhatunk tőle.

Belline d’Urzy (6) megbízható kanca, aki remek feltételek mellett várja a GNT újabb állomását. Hajtója, Matthieu Abrivard várásra fogja hajtani, ezzel a taktikával a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!