Kedden is lehet szerencséd, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 08. 08 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny távja 1300 méter, a startnál tizenhatan várják, hogy összemérjék gyorsaságukat. Gyors verseny lesz, ismét kedvező létszámmal, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Játssz ma is a TUTI-val!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Millfield (5) – Senator Frost (13) – Costal Saga (16) – Galantes Ivresses (1) – Risk Major (11)

Millfield (5) a megbízhatóság mintaképe, folyamatosan bizonyít ezen a szinten is. A fizikai állapota tökéletes, mindenképpen az élmezőnyben a helye.

Senator Frost (13) nagyon robbanékony telivér, aki erős lovast igényel. Ha sikerül vele elmenni az élre, a végső győzelemre is esélye lehet.

Costal Saga (16) legutóbb remek második helyezést szerzett. Az eredmény arra bátorította trénerét, hogy erős mezőnyben is kipróbálja. A képesség megvan benne, hogy az első helyért csatázzon.

Galantes Ivresses (1) kisebb pihenőjét követően már elsőre jól mozgott, másodjára további javulást várhatunk tőle. A táv és a pálya is ideális számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Risk Major (11) tavasszal kétszer is kitűnt ezen a szinten. A táv mellette szól, ugyanakkor ősszel lemaradt a szintetikus borításon. Amennyiben utolsó formáját megismétli, nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!