Dobd fel a borongós hétfő reggelt egy Kincsem+ TUTI-val! Ma is Tiéd lehet akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 08. 07 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Clairefontaine-ből jelentlezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhét négyéves telivér méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Grand Trianon (1) – Eagle Eyes (2) – Bagel (5) – Prince Admiral (8) – More Than This (11)

Grand Trianon (1)-nak megvan a képessége ahhoz, hogy magas súllyal is eredményes legyen. Ha nem lesz felázva a futófelület, a győzelemért küzdhet.

Eagle Eyes (2) hűen adja tudását, szint mindig döntőben végez. A mély pályát szereti, ezért számára ideális lenne, ha hétfőre felázna a talaj. A győzelemért csatázhat.

Bagel (5) június 24-án remekül mutatkozott be hendikepben, rögtön győzött. A magasabb súly miatt most kicsit nehezebb a helyzete, ám ennek ellenére ismét dobogóra állhat.

Prince Admiral (8) utolsó versenye nem mérvadó, valószínűleg a nagy meleg miatt maradhatott le. Hétfőn sokkal előrébb várható, a helyezésekért harcolhat.

More Than This (11) utolsó futásával roppant elégedettek lehetünk, megmutatta, hogy ezen a szinten is van keresnivalója. Tréningben kiválóan dolgozik, csalódás lenne, ha nem érne küzdelembe.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!