Legyen szerencsés vasárnapod! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 08. 06 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méteres galopp síkversenyen tizenhatan állnak rajthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Gyors futam lesz, ismét kedvező létszámmal, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (10) – Absalon (2) – Lucky Team (5) – Borsakov (4) – For Ever (1)

Victorious Champ (10) hétszer végzett második helyen a vasárnapihoz hasonló Kincsem+ futamokban. Kitűnő kondícióban van, megérdemelné már a győzelmet.

Absalon (2) kisebb visszatérésre készül. Bár a feltételek nem éppen a legideálisabbak számára, de mindenképpen számolni kell vele.

Lucky Team (5) chantilly-i negyedik helyezése idomárját is meglepte, gyepen nem várt tőle ilyen jó formát. Vasárnap szintetikus pályán kell helyt állnia, ami sokkal jobban fekszik neki és munkában is remekül dolgozik. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Borsakov (4) csodálatos formában van. A pálya és az táv is ideális számára, így vasárnap is jó futást várunk tőle.

For Ever (1) számára a táv és a szintetikus borítás is ideális. Nem tartozik az egyszerű lovaglású lovak közé, de gyors kezdő és a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.parissportifs.com

Olvass tovább!