Strandolás előtt még pont belefér, hogy vegyél egy TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 08. 05 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. Egy hosszútávú gátverseny mindig izgalmas, bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutást illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból  kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Armyr (2) – Rigolo Tiger (10) – Buck’s Bank (1) – Turiamix (3) – Blue Tara (16)

Armyr (2) síkon nem azt hozta, amit vártak tőle, ezért visszatért a gáthoz. Június eleje óta erre a versenyre készül, frissen és felkészülten várja a szombati startot. Jó futást várunk tőle.

Rigolo Tiger (10) bár nem tartozik a fiatal lovak közé, nagyon megbízható telivér. Erre a versenyre készítették, munkában nagyon jól dolgozik. Jó esélyt képvisel.

Buck’s Bank (1) utolsó futása azt mutatja, hogy topformában van. Szombaton is topsúllyal lép pályára, de eddig ezen a pályán mindig dobogón végzett, most is döntős lehet.

Turiamix (3) egy sérülés miatt majdnem két év kihagyásra kényszerült, ennek ellenére gyorsan formába lendült. Kedveli ezt a pályát, ha érkezne némi csapadék, még tovább növelné az esélyeit.

Blue Tara (16) nagyon szereti ezt a pályát, amit július 4-i akadály győzelme is bizonyít.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!