Nincs programod szombatra? Gyere ki a Kincsem Parkba! Izgalmas ügetőversenyek és hatalmas nyeremények várnak Rád!

Kincsem Park – 2017. 08. 05 – szombat – 14.00 – 18:40

Szombaton tíz izgalmas versennyel vár az ügető a Kincsem Parkban, ráadásul a Nemzeti Ügető Liga 5. és 6. állomása is megrendezésre kerül. A futamokban fogadhatsz kedvenc lovaidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn.
Ha megéheznél, a II. Fröccs és Lángos Fesztivál finomságai, illetve Panoráma Éttermünk és a büfé széles kínálatából válogathatsz.

A napi főversenyek a Nemzeti Ügető Liga V. illetve VI. futamai lesznek: a Háromévesek Nagydíja 18:40-kor, nyolc résztvevővel a pályán és az Ötévesek Nagydíja 17:35-kor, hat versenyzővel a startnál.
A Háromévesek Nagydíjában Veronica Fling (2), Villám Ville (3) és Vital RG (4) a legesélyesebbek, az Ötévesek Nagydíjában pedig Time To Say Goodbye (3) és Titán Ville (2) képviselnek döntős esélyt.

A jackpot nyeremények a 4., 8. és a 10. futamban kerülnek kifizetésre.

A nap nyerője a 103. Magyar Ügetőderby hőse, az idén már négy sikernél járó Úrilány R. A négyéves kanca a 4. futamban lép pályára, ahol döntős esélyt képvisel, bő egy hónapon belül megszerezheti második nagydíj győzelmét is.

Olvass tovább!