A forró hétvége még forróbb kezdete lehet, ha Kincsem+ TUTI-val játszol, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 08. 04 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Péntek este a megszokott időpontban, 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Cabourg. A 2750 méter hosszú ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék erejüket. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Játssz ma is a TUTI-val!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bolt (15) – Orleans Font (14) – Alkalizer Am (3) – Anais d’Olaine (4) – Avalo Montaval (8)

Bolt (15) folyamatosan fejlődik, sorozatban nyerte az utolsó versenyeit és a péntek esti futamot is jó formában várja. Mindenképpen esélyes ismét a győzelemre.

Orleans Font (14) ismét topformában van, két könnyű győzelemmel a háta mögött várja a pénteki Kincsem+ futamot. A jobbkezes pályákat szereti, van esélye a triplázásra.

Alkalizer Am (3) csalódást okozott első francia versenyében, pedig a hibázás nem jellemző rá. Első alkalommal fut jobbkezes pályán,  de ez nem okozhat neki problémát. Jó futást várunk tőle.

Anais d’Olaine (4) kedves kis kanca, jelenleg topformában van. Pénteken nehezíti a feladatát, hogy fiatalabb lovakkal kell megküzdenie, de várásra hajtva így is helyezést szerezhet.

Avalo Montaval (8) az év elején egészségügyi gondokkal küszködött, utolsó futása azonban azt bizonyítja, hogy kezd formába lendülni. Péntek este patkolatlanul fog futni, dobogóra várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.letrot.com

Olvass tovább!