A tomboló kánikulában nincs is kellemesebb, mint akár 300 millió forint nyeremény! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 08. 03 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező a létszám is, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Maquisard (4) – Dark Desire (14) – Nabunga (12) – Bharuch (2) – Pachadargent (8)

Maquisard (4) legutóbb a 2000 méteres táv rövid volt számára, ezért csak a hatodik helyen végzett. 2015-ben futott utoljára hendikepben, pénzdíjas helyezést várunk tőle.

Dark Desire (14) idén csak két versenyben állt starthoz, legutóbb két hónapja láthattuk. Fekszik neki a gyors futófelület, jó futást várhatunk tőle.

Nabunga (12) utolsó futását követően kapott némi pihenőt. Csütörtökön hosszabb távon és kisebb súllyal áll starthoz, ami sokkal jobban kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bharuch (2) jó munkák után várja a csütörtöki Kincsem+ futamot. Zsokéja jól ismeri a lovat, ha puha lenne a pálya, az még inkább kedvezne neki. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Pachadargent (8) eredményei önmagukért beszélnek. Legutóbbi győzelme miatt magasra kerül a skálán, de jelenlegi formája alapján számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!