Szerdán kis mezőnnyel és akár 300 millió forint nyereménnyel vár a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2017. 08. 02 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Engihen ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen csupán tizennégyen állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Rendkívül kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény. Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Azaro d’Eva (2) – Venkatesh (8) – Diadora B.R. (12) – Brune des Forges (14) – Ulexa des Plans (5)

Azaro d’Eva (2) szép győzelmet aratott július 13-án, pedig a verseny első 500 méterén valamivel gyengébb volt a vártnál. Szerdán hasonló formát várhatunk tőle, van esélye a duplázásra.

Venkatesh (8) egy remek képességekkel megáldott ügetőló, de finoman fogalmazva nem éppen egyszerű eset. Amennyiben szerdán nem hibázik, a győzelmet is megszerezheti.

Diadora B.R. (12) kipihente a legutóbbi futásából származó fáradalmakat és kirobbanó formában van. Hasonló erősségű mezőnyben is bizonyított már, így szerdán a második sorból indulva is első esélyt képvisel.

Brune des Forges (14) legutóbb csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről. A kanca fantasztikus formában van, bár a második soros startpozíció adhat némi okot az aggodalomra. Amennyiben zavartalan lesz a versenye, az első öt között fog célba érni.

Ulexa des Plans (5) nagyon szereti ezt a pályát és a tréningek során is jól dolgozik. Könnyen kezelhető ló, akitől sokat várhatunk szerdán. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

 

Olvass tovább!