Vasárnap különleges élményben lehet részed, ha kilátogatsz a Kincsem Parkba, hiszen pályára lép a fantasztikus Quelindo is! Gyere ki Te is, izgalmas versenyek és hatalmas nyeremények várnak Rád!

Kincsem Park – 2017. 07. 30 – vasárnap – 14:00 – 17:40

Vasárnap nyolc izgalmas versennyel vár a galopp a Kincsem Parkban. Megrendezésre kerül a Nemzeti Galopp Liga következő állomása, a Kisbér Díj, melyben büszkeségünk, Quelindo is starthoz áll majd. A futamokban pedig drukkolhatsz és fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a versenyt pedig élőben követheted a kivetítőn.
A nap elején, 13:30-kor a kvalifikációs futamban ismét láthatunk egy Overdose-ivadékot. Furious Felix 2-es rajtszámmal, Gönczi Rebekával a nyergében fut majd.
Ha pedig megéheznél, Panoráma Éttermünk és a büfé is széles ételkínálattal vár.

A napi galopp főverseny Nemzeti Galopp Liga következő állomása, a Kisbér Díj lesz 17:40-kor, tíz részvevővel a pályán. A Turf szerint Quelindo (4) a legesélyesebb a győzelemre, de Akaba (1) és My Luck (3) is közeli sansz.
A 200.000 forint Jackpot nyeremény szintén ebben a futamban kerül kifizetésre.

A nap nyerője a fantasztikus Quelindo. Az ötéves szürke mén komoly külföldi versenyekben is folyamatosan eredményesen teljesített, idehaza pedig hosszabb szünetet követően fut ismét. A 8. futamban lép pályára, ahol a hazai elitben bizonyíthatja klasszisát és megnyerheti a Kisbér Díjat.

Olvass tovább!