Szombati szélsebes száguldás, játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 07. 29 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méter hosszú versenyen a nemzetközi mezőny tizenhat indulót számlál. Izgalmas verseny lesz, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Let’s Dance D.E. (2) – Aguero de Joudes (6) – Reine du Zack (7) – Rally Regal (12) – Quarter of An Hour (13)

Let’s Dance D.E. (2) nagyszerű formában van. Gyepen csak harmadik lett, de ezzel az eredménnyel is elégedettek lehetünk. Szombaton patkolatlanul fut majd, az első öt közé várható.

Aguero de Joudes (6) idomárja nem tervezte ezt a versenyt, de egész éves pazar teljesítménye miatt ki akarta próbálni az erősebbek között is. Formája kifogástalan, a távval pedig nem lehet gondja, jó futást várunk tőle.

Reine du Zack (7) igazán gyors ügető. Tehetséges ló, minden esélye megvan a győzelemre.

Rally Regal (12) reggeli munkái roppant meggyőzőek voltak. Ha a start után a második sorból is sikerül jó pozíciót kiharcolni, akár a győzelmet is megszerezheti.

Quarter of An Hour (13) hibája miatt nem tudta kihasználni kedvező beállítását. Májusban hasonló társaságban remekül mozgott, szombaton Eric Raffin-nal a sulkyban főszerepet játszhatnak.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!