Pénteki esti láz, avagy játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 28 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken megszokott esti időpontban, 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Cabourg lesz. A 2750 méter alaptávú ügetőversenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi előfordulhat a befutási sorrendet illetőleg. A létszám pedig ma is kedvező, hiszen ma is csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény! Mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bingo de Carsi (10) – Baby Haufor (9) – Blind Faith (1) – Bambi d’Aubrac (4) – Battant (8)

Bingo de Carsi (10) nyárra élete talán legjobb formájába lendült, ezt két utolsó futása is bizonyítja. Pénteken a táv is megfelel neki, ráadásul a jobbkezes pálya a kedvence. Esélyes a győzelemre.

Baby Haufor (9) kiváló harmadik lett a hónap elején. Pénteken szemellenzővel fut, amivel valamelyest többet jöhet előre. Képessége alapján döntős futásra számítunk tőle.

Blind Faith (1) legutóbb könnyű negyedik lett, de akár a győzelemre is képes lehetett volna. Fizikailag kiváló az állapota, hajtója jól ismeri, így ott a helye a végelszámolásnál.

Bambi d’Aubrac (4) május végén kisebb egészségügyi gondja ellenére is új egyéni rekordot ügetett. Utána pihent egy keveset, visszatérésével elégedettek lehetünk. Tökéletesen készen áll a pénteki versenyre, bízhatunk eredményes szereplésében.

Battant (8) legutóbbi fellépésén a hirtelen kihúzott füldugó miatt ugrotta el magát. A jobbkezes pályán javulást várunk tőle, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.geny.com

Olvass tovább!