Szerencsés szerdád lehet, ha veszel egy Kincsem+ TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 07. 26 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres ügetőversenyen tizenheten mérik össze gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetéseket, bármi előfordulhat a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Tresor du Fan (7) – Shogun D.K. (2) – Vivien Peo (5) – Tell Me No Lies (16) – Big Headache (4)

Tresor du Fan (7) a kezdeti nehézségek után májustól folyamatosan magas szinten teljesít. A szezon során most a legideálisabbak számára a feltételek, küzdelembe várjuk.

Shogun D.K. (2) két mostani ellenfelét is biztosan verte legutóbb. Aktuális formájára nem lehet panasz, ellenfeleit látva jó eséllyel várja a startot.

Vivien Peo (5) másfél hete a sok elrontott startkísérlet során felhúzta magát, emiatt hibázott. A fizikai állapota kifogástalan, szombati zárómunkáján pedig remekül mozgott. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Tell Me No Lies (16) eredménysora magáért beszél, gyakorlatilag mindig lehet rá számítani. Ugyan március óta nem állt starthoz, de korábban is jól futott több hónapos szünet után. Jó futásra számítunk tőle.

Big Headache (4) ebben a hónapban már háromszor is futott, de a fáradtságnak nyoma sincs rajta. Kedvező feltételek mellett várja a startot, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!