Utálod a hétfőt? Kezdd a hetet egy Kincsem+ TUTI-val, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 07. 24 – hetfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn a festői szépségű Chantilliy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2200 méteres síkversenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. Ismét kedvező létszámú a mezőny, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mahati (1) – Moon Express (7) – Spring Princess (4) – Fleur d’Ipanema (12) – No Taboo (9)

Mahati (1) tíz nappal ezelőtt magabiztosan győzött. Idomárja ritkán futtatja lovait ilyen rövid időn belül, ez azt jelentheti, hogy bízik a friss formájában és a duplázásban.

Moon Express (7) a hónap elején remekül mutatkozott be ebben a kategóriában. Arra a formára ezúttal még rátehet, ráadásul csak kancákkal kell megküzdenie. Ott a helye a végelszámolásánál.

Spring Princess (4) utoljára árnyéka volt önmagának, ráadásul kisebb egészségügyi problémái is voltak. A hétfői versenyt már kicsattanó kondícióban várja, kijavíthatja legutóbbi kisiklását.

Fleur d’Ipanema (12) idén még nem adta ki magából a legjobbját, de egyre inkább jön előre. Amatőrökkel is jó átlaggal jelentkezett, hétfőn pedig profi lovas fogja lovagolni. Bízhatunk eredményes szereplésében.

No Taboo (9) kiváló formának örvend és a táv is mellette szól. A kemény talaj esetleg jelenthet némi problémát, de amennyiben ez nem következik be, bármire képes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!