Messze még a hétvége, dobd hát fel a keddi napodat egy Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 25 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2800 méter hosszú galopp síkversenyen ismét csak tizenhatan állnak starthoz. Ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és már nyertél is. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Saoseo (2) – Attentionadventure (14) – Dagobert Duke (4) – Esprit de Baileys (12) – April First (6)

Saoseo (2) legutóbb a túlságosan gyors pálya miatt volt gyengébb. Ha felázik a pálya talaja, kedden ezen a pályán a győzelemért futhat.

Attentionadventure (14) utoljára sokáig harcban volt a dobogóért, a végén azonban bezárult előtte az út. Ennek ellenére megmutatta, hogy esélyes ló, kedden jó futást várhatunk tőle.

Dagobert Duke (4) kitűnő formának örvend. Bízunk benne, hogy igazolja utolsó számait és ott lesz a végelszámolásnál.

Esprit de Baileys (12) kellemes meglepetést okozott legutóbbi harmadik helyével. Állapota azóta is kifogástalan, komoly esélye van arra, hogy ezen a szinten is letegye névjegyét.

April First (6) egészségügyi problémákkal bajlódott, emiatt visszatérésére májusban került sor. Másodjára már Kincsem+ futamban indult, ahol roppant ígéretesen mozgott. Kedden beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!