A versenylovak vasárnap sem pihennek, játssz és nyerj akár 300 + 300 millió forintot ma is a TUTI-val!

2017. 07. 23 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1800 méteres galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Panameras (11) – Folie de Louise (6) – Garaiyba (4) – Blue Hills (3) – Motivaroom (2)

Panameras (11) bebizonyította már, hogy versenyképes ebben az osztályban. Legutóbb az egyenes pálya nem igazán feküdt neki, ezúttal azonban jó futást várhatunk tőle.

Folie de Louise (6) teljesítménye önmagáért beszél. Erős kanca, óriási szívvel, megérdemelné a győzelmet.

Garaiyba (4) utolsó futásaival elégedettek lehetünk. Vasárnap először áll starthoz hendikepben, amennyiben azonban minden jól alakul, a főszereplők egyike lehet.

Blue Hills (3) szép győzelmet aratott július 3-án és továbbra is topformában van. A pályát jól ismeri, ismét beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Motivaroom (2) versenyről versenyre fejlődik. A legutóbbi győzelme miatt magasabbra kerül a skálán, így vasárnap igazi teszt vár rá. Remek formában van akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!