Ha unod már a strandolást, gyere ki vasárnap a Kincsem parkba! Az izgalmas galoppversenyek mellett az agárfutamok is ma kerülnek megrendezésre, így tökéletes hétvégi kikapcsolódásban lehet részed!

Kincsem Park – 2017. 07. 23 – vasárnap – 14:00 – 19:10

Vasárnap tíz izgalmas galopp- és két agárversennyel vár a Kincsem Park. A futamokban drukkolhatsz és fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra és agarakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben követheted a kivetítőn.
A nap végén a kvalifikációs futamban ismét bemutatkozik egy újabb Overdose-ivadék. Shades Arrow 19:10-kor, 3-as startszámmal Jozef Parigál-al a nyergében fut majd.
Ha hosszú lenne a délután és megéheznél, Panoráma Éttermünk és a büfé is széles ételkínálattal vár.

A napi galopp főverseny a Bérczy Károly Emlékverseny lesz 17:35-kor, hét részvevővel a pályán. A szaklap szerint Little Ghetto Boy (1) a legesélyesebb a győzelemre, de Sly Diver (7) és Freddie Mercury (5) is közeli sansz.

A nap nyerője a napi főversenyben starthoz álló Little Ghetto Boy. A négyéves herélt egy hónapja hasonló mezőnyt könnyedén vert meg. A feltételek most is hasonlóak, így ezúttal is lehet sikerére számítani.

Olvass tovább!