A szombati strandolás előtt pont belefér egy Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 22 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4150 méter alaptávú ügetőversenyen tizenhét versenyló várja a startot, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy hosszútávú térhátrányos verseny mindig roppant izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Afghan Barbes (4) – Traders (12) – Clif du Pommereux (10) – Virgious du Maza (17) – Unero Montaval (2)

Afghan Barbes (4) fantasztikus győzelmet aratott június 25-én. Nem futott még ilyen hosszú távon, de győzött már ezen a pályán. Újabb jó futást várhatunk tőle.

Traders (12) számára tökéletesen megfelel ez a pálya és a hosszú táv miatt sem kell aggódni. Klasszisa révén a győzelemért küzdhet.

Clif du Pommereux (10) utolsó futását el kell felejteni, hajtója hibájából ugrott. Az Ötévesek Kritériumára készül, így fontos, hogy szombaton jól szerepeljen.

Virgious du Maza (17) hosszú utat járt be, hogy eljusson idáig. Remek képességekkel rendelkező ügető. A 25 méteres hátrány ellenére is van esélye az első öt közé kerülni.

Unero Montaval (2) legutóbb ha nem hibázik, a győzelmet is megszerezhette volna. A táv sem okozhat neki gondot, de Traders-t (12) nehéz lesz legyőzni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!