A péntek este nem múlhat el Kincsem+ nélkül! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot és garantáltan jól indul a hétvégéd!

2017. 07. 21 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg.ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 alaptávú ügetőversenynek tizenhatan vágnak neki, hogy összemérjék erejüket, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak.
A térhátrányos versenyek mindig izgalmasak, hiszen bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Ráadásul most is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t se!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Cantin de l’Eclair (8) – Citizen Kane (7) – Bugsy Malone (14) – Alienor de Godrel (16) – Venkatesh (9)

Cantin de l’Eclair (8) szép győzelmet aratott Enghien-ben és most a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot. Munkaformái kiválóak, magabiztosan várja a pénteki startot.

Citizen Kane (7) legutóbb nagyon jó teljesítményt nyújtott, pénteken pedig patkolatlanul lép pályára. A ló topformában van, ha sikerül jól taktikázni, dobogón végezhet.

Bugsy Malone (14) június végén csalódást okozott, nem tetszett neki a gyep. Tavaly ezen a pályán maga mögé utasított pár klasszis lovat, pénteken is eredményes futást várunk tőle.

Alienor de Godrel (16) a 25 méter térhátrány ellenére is kedvező feltételekkel várja a startot. Tréningben ismét topformát mutat, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Venkatesh (9) utolsó futását el kell felejteni. Megvan benne a képesség, hogy megnyerje a péntek esti Kincsem+ futamot, de legutóbbi hibája utána hajtója óvatosabban fogja hajtani.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!