A csütörtök már majdnem péntek, ami hamarabb eljön, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 20 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. A mezőny erős lesz, a verseny izgalmas, a létszám pedig ma is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Dee Blere (4) – Nahuel (5) – Saphirius (3) – Piquiri (2) – Blue Illusion (8)

Dee Blere (4) megmutatta már, hogy versenyképes ebben az osztályban. Remek formában van és a táv sem jelenthet számára gondot. Az élmezőnybe várjuk.

Nahuel (5) Chantilly-ben balszerencsés versenyt futott, egyébként előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely. Nem futott még 2400 méteren, de ez nem jelenthet számára gondot. A puha pálya jelentősen javítaná az esélyeit, az első öt közé várjuk.

Saphirius (3) egy megbízható telivér, aki legutóbb remekül mozogott Chantilly-ban. Csütörtökön is jó futást várunk tőle, első esélyt képvisel.

Piquiri (2) sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Csütörtökön ha puha lesz a futófelület, jó futást várhatunk tőle.

Blue Illusion (8) szép győzelmet aratott június 3-án és azóta is jó formának örvend. Bízunk benne, hogy csütörtökön a plusz súly ellenére is jó teljesítményt nyújt.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!