Szerdán is szerencsét hozhatnak a szélsebes lovak, játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 19 –szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cherbourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2625 méter alaptávú versenynek tizennyolcan vágnak neki, az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Valfleury (4) – Bakchich (12) – Black Jack From (9) – Brune des Forges (13) – Voici du Roc (8)

Valfleury (4) remek versenyeket futott az elmúlt hónapokban. Szerdán nehezebb feladat vár rá, erősebb mezőnyben kell helyt állnia, de alaptávról esélyesként várja a startot.

Bakchich (12) június 25-én még nem volt elég éles, mostanra azonban sokat javult kondíciója. Még nincs topon, de szerdán már patkolatlanul lép pályára. A helyszínt ismeri, eredményes futást várunk tőle.

Black Jack From (9) legutóbb csak egy nagyszerű formában lévő ügetőtől kapott ki. Szerdán nem lesznek tökéletesen ideálisak a feltételek számára, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Brune des Forges (13) július 8-i szereplésével elégedettek lehetünk, ha nem olyan messziről zárkózik, a harmadik helyet is megszerezhette volna. Szerdán patkolatlanul az élmezőnybe várjuk.

Voici du Roc (8) ellenállhatatlan formában van, versenyről versenyre lenyűgöz mindenkit. Szinte minden pályához és taktikához remekül alkalmazkodik, szerdán is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!