Kedden tovább vágtatnak a lovak és ismét van esély akár 300 millió forintot nyerni! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 07. 18 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vichy-ben és maradunk a telivéreknél. Az 1600 méter hosszú galopp versenyen tizennyolcan csapnak össze egymással. A mérföldes távú futam izgalmas versenynek ígérkezik, ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Beama (13) – Eternal Army (2) – Donuts Reyor (7) – Calvin (10) – Kayenne (4)

Beama (13) utolsó két futása alkalmával megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. A reggeli tréningek során jókedvűen dolgozik, kedden az élmezőnybe várjuk.

Eternal Army (2) két jó futás után várja a keddi Kincsem+ futamot, a felkészítése is kiválóan sikerült. Akár a győzelmet is megszerezheti.

Donuts Reyor (7) július végén a győzelmet is megszerezhette volna, ha valamivel szerencsésebb versenyt fut. A ló jól van, a vichy-i pálya hosszú célegyenese pedig növeli az esélyeit. Jó futást várunk tőle.

Calvin (10) tehetséges versenyló, aki utolsó futásai alkalmával remek teljesítményt nyújtott. Ezen a pályán pedig győzött már korábban. Jó formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Kayenne (4) marsielle-i futásával elégedettek lehetünk, annak ellenére, hogy a 11-es startboxból nehéz versenyt futott. Kedden beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!