Egy gyors verseny hétkezdésre? Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is a TUTI-val!

2017. 07. 17 –hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat versenyen áll starthoz, hogy összemérje erejét. A futam gyors lesz, a mezőny létszáma pedig ma is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és Tiéd a nyeremény. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (5) – Senator Frost (13) – Wikita (12) – Mangouni (6) – Secterjim (7)

Victorious Champ (5) legutóbb is jó teljesítményt nyújtott, bár csak hatodik helyen ért célba. Továbbra is tartja jó formáját, akár győzhet is.

Senator Frost (13) minden tekintetben topon van, kitűnő a kondíciója. Hétfőn további javulást várunk tőle, akár a győzelmet is megszerezheti.

Wikita (12) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, pedig többre lett volna képes. A nagyon puha pályákat nem igazán kedveli, de a kis súly miatt jó eredményt várunk tőle.

Mangouni (6) múltkor egy rossz start miatt balszerencsés versenyt futott. Remélhetőleg hétfőn nem lesz gond az indítással és jó futást várhatunk tőle.

Secterjim (7) május végén kissé fáradtan mozgott, ezért kapott némi pihenős. Munkaformáival elégedettek lehetünk, zárómunkája is korrekt volt. Hétfőn az élmezőnyben végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!