Egy hűvösebb nyári szombaton a legjobb megoldás egy Kincsem+ TUTI játék! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 15 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres ügetőversenyen tizennyolcan állnak starthoz, hogy összemérjék erejüket, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Alto du Loir (8) – Violine Mourtaise (14) – Aprion (11) – All Feeling (5) – Bad Boy du Dollar (13)

Alto du Loir (8) június 23-án már erre a versenyre készült, azonban most patkolatlanul lép pályára. Hajtója, Eric Raffin igen jól ismeri a lovat, eredményes szereplést várunk tőle.

Violine Mourtaise (14) legutóbbi futását célszerű elfelejteni. Szombaton esélyesként lép pályára, várásra hajtva a főszereplők közé tartozhat.

Aprion (11) remek teljesítményt nyújtott Toulouse-ban és már győzött ezen a pályán. A térhátránya ellenére jó futását várjuk.

All Feeling (5) jó formában van és az enghien-i pálya miatt sem kell aggódnunk. Ugyan patkolva fut, de hajtójával jó párost alkotnak, így az esélyesek közé sorolható.

Bad Boy du Dollar (13) számára nem volt kedvező a július 8-i verseny. Szombaton a 25 méteres hátrány miatt nehéz feladat vár rá, de ha kellően gyors lesz a tempó, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!