Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot, hogy jól induljon a hétvége!

2017. 07. 14 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 19:50-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Saint-Cloud lesz. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát. Csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Eagle Eyes (7) – Grand Trianon (4) – Mahati (12) – Edington (6) – Swerita (15)

Eagle Eyes (7) jó teljesítményt nyújtott a június 3-i Kincsem+ futamban. Pénteken puhább lesz a futófelület, mint legutóbb, ami szintén növeli az esélyeit. A táv ideális számára, bízhatunk jó futásában.

Grand Trianon (4) utolsó futása nem mérvadó, mert peches volt a versenye. Célszerű őt korábbi szereplései alapján elbírálni, ha zavartalan lesz versenye, ott a helye az első öt között.

Mahati (12) legutóbb is bebizonyította, hogy versenyképes ebben az osztályban. Ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna. Pénteken a puha pálya növeli az esélyeit, a győzelmet is megszerezheti.

Edington (6) szép győzelmet aratott a június 15-i Kincsem+ futamban, annak ellenére, hogy a puha futófelület nem kedvezett neki. A ló további javulásban van, péntek este is eredményes szereplést várunk tőle.

Swerita (15) remek teljesítményt nyújtott egy hónappal ezelőtt, ezzel megmutatva, hogy versenyképes ebben az osztályban. A ló csodálatos formában van, az élmezőnybe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 19:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!