Csütörtökön ismét ügetőlovak várnak a Kincsem+ futamban, amivel ismét akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 07. 13 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Sir Ratzeputz (13) – Azaro d’Eva (7) – Mind Your Face (16) – Venicio Pommereux (2) – Speed Delicious (15)

Sir Ratzeputz (13) topformában van és bár csütörtökön a második soros starthely miatt nehezebb feladatnak néz elébe, mint legutóbb, mégis esélyesként lép pályára.

Azaro d’Eva (7) júniusban kisebb betegséggel bajlódott, mostanra azonban teljesen rendbejött. A kondíciója tökéletes, az európai riválisokkal is felveheti a versenyt. Az élmezőnybe várható.

Mind Your Face (16) franciaországi bemutatkozása nagyon jól sikerült. Most Matthieu Abrivard lesz a partnere, jó futást várhatunk tőle.

Venicio Pommereux (2) az elmúlt hónapokban stabilan futja számait és ez a táv sem okozhat számára gondot. Győzött már ezen a pályán és Franck Nivarddal a sulkyban ismét nyerhetnek.

Speed Delicious (15) legutóbb negyedik helyen végezhetett volna, ha nem hibázik. Nagyon jó hajtású ló és a ha második soros startpozíció nem okoz gondot, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!