Kedden is tovább ügetünk a milliókért! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 07. 11 –kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Chateaubriant-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3000 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennyolcan vágnak neki, hogy összemérjék gyorsaságukat, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Showmar (9) – Bon Copain (14) – Barbarella (7) – Twitter (4) – Monas Invercote (16)

Showmar (9) nagyszerű formában van. A hosszútávra való tekintettel hajtója várásra fogja hajtani. A jobbkezes pálya miatt sem kell aggódni, a győzelemért küzdhet.

Bon Copain (14) szép győzelmet aratott Reims-ben. Kedden a 25 méteres térhátrány miatt nehezebb feladat vár rá, de ennek ellenére az élmezőnybe várható.

Barbarella (7) legutóbb ha nem ugrik, akkor a győzelmet is megszerezhette volna. A jobbkezes pálya nem okoz neki gondot, alaptávról indulva jó futást várunk tőle.

Twitter (4) már bizonyított jobbkezes pályán és minden feltétel ideális számára. Jó formában van és amennyiben zavartalan lesz versenye, az első öt közé várható.

Monas Invercote (16) legutóbbi második helyezése meglepetés volt. A ló  nyereg alatt az igazi, de jelenlegi formája alapján kedden beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!