A vasárnapi pihenés már csak a Kincsem+ játékkal lehet TUTIBB! Játssz és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2017.07.09 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a festői szépségű Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1800 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Thisvi (3) – Sans Peur (4) – Korinna (9) – Cozy Girl (2) – Polkarena (5)

Thisvi (3) egyelőre nyeretlen, de eddigi nyolc Kincsem+ futamából egy alkalmat leszámítva mindig az első öt között végzett. Vasárnap megérdemelné már a győzelmet is.

Sans Peur (4) visszatérésével elégedettek lehetünk. Jó lett volna, ha több idő maradt volna a regenerálódásra, de ettől függetlenül jó futást várunk tőle.

Korinna (9) jó formában van, ahogyan azt utolsó három futása is bizonyítja. Ez a táv jobban fekszik neki, mint a 2000 méter, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cozy Girl (2) jókora rutinnal rendelkezik és többször bizonyított már ebben az osztályban. A startboxok sorsolásakor is szerencsés volt, a főszereplők egyike lehet.

Polkarena (5) két remek versenyt futott júniusban, amik ráadásul nem vettek ki belőle sokat. A kanca nagyon jó formában van és ideális feltételek mellett várja a vasárnapi versenyt. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!