Pöttyös labda, úszógumi és akár 300 millió forint nyeremény? Ez a szombati Kincsem+ játék! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!

2017. 07. 08 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. Tizenhét ügetőló áll starthoz a 2875 méter alaptávú versenynek, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig tartogathat meglepetéseket, szinte bármilyen kombináció nyerő lehet a befutást illetőleg. Ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Uza Josselyn (11) – Bad Boy du Dollar (13) – Opitergium (7) – Violine Mourotaise (14) – Best Buissonay (9)

Uza Josselyn (11) legutóbbi két versenyén csak kitűnő lovaktól kapott ki. Kirobbanó formában van és alaptávról indul, ráadásul hajtója, Alex Abrivard is jól ismeri a lovat. A győzelemért küzdhet.

Bad Boy du Dollar (13) jó képességű ló, aki júniusban megmutatta, miért ő az istállójuk egyik kedvence. Munkában jól dolgozik, ezt a pályát pedig jól ismeri, döntős futást várunk tőle.

Opitergium (7) remek teljesítményt nyújtott június 25-én és az enghien-i pálya sem okozhat neki gondot. Az erős mezőny ellenére is jó esélye van a győzelemre.

Violine Mourotaise (14) előbb vagy utóbb a párizsi régióban is révbe ér. Szombaton erős mezőnyben kell helyt állnia, de ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Best Buissonay (9) jó teljesítményt nyújtott június 25-én. A képesség megvan benne, így most is jó futásra számíthatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!