Ha péntek este, akkor Kincsem+ futam! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is a TUTI-val!

2017. 07. 07 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék erejüket, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak.  Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bari (16) – Blues des Landiers (11) – Black Atout (14) – Baraka de Bellou (13) – Bahia Josselyn (3)

Bari (16) négy gőzelem után várja a péntek esti Kincsem+ futamot. Nagyon tehetséges ügető, ismét a főszereplők közé tartozhat.

Blues des Landiers (11) stabilan futja formáit és győzött már ezen a pályán. Érzékeny patái miatt sajnos nem futhat patkolatlanul, de ettől függetlenül az élmezőnybe várható.

Black Atout (14) legutóbb gyepen állt starthoz, ami nem feküdt neki. Ez a pálya nem okozhat számára gondot, az első öt közé várható.

Baraka de Bellou (13) nagyszerű teljesítményt nyújtott június 9-én a vincennes-i nagypályán. Ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna, mint az 5. hely. Munkaformái nagyon jók, jó futást várhatunk tőle.

Bahia Josselyn (3) kedves ló, aki minden pályához könnyen alkalmazkodik. Frissen és felkészülten áll starthoz, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!