Csütörtökön is tovább ügetünk a nyereményért! Játssz és nyert a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 06 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú versenynek tizennyolc ügető ló vág neki, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. A térhátrányos versenyek mindig nagyon izgalmasak, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Aufor de Mire (18) – Amarilla de Rabut (15) – Tessy du Moulin (12) – Vainqueur Dete (6) – Amour de la Vie (7)

Aufor de Mire (18) számára nem alakult túl jól  május 26-i verseny, így második helyezése jó eredménynek tekinthető. Némi pihenő után kirobbanó formában várja a csütörtöki futamot, minden feltétel adott eredményes szerepléséhez.

Amarilla de Rabut (15) szép győzelmet aratott június 30-án, azóta pihenéssel töltötte idejét, hogy csütörtökön frissen lépjen pályára. Nagyon jó formában van, esélyes a győzelemre.

Tessy du Moulin (12) nagyszerű teljesítményt nyújtott Vichy-ben. A kanca frissen és felkészülten áll starthoz csütörtökön, dobogóra várható.

Vainqueur Dete (6) bár kirobbanó formában van, de egy korábbi sérülésnek köszönhető, hogy sokat hibázik. Nyereg alatt most egy ideig nem fog futni, de a klasszikus szakágban is többször megmutatta már, hogy jó eredményekre képes. Csütörtökön is bízhatunk jó futásában.

Amour de la Vie (7) erre a futamra készült, előtte kapott két felhozó versenyt. A ló topformában van, amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!