Csupán pár ugrásnyira van a nyeremény! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 07. 04  – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3900 méteres akadályversenynek tizenhatan vágnak neki, hogy összemérjék erejüket. Egy hosszútávú akadályverseny mindig tartogat meglepetéseket, ráadásul ma ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Duc de Guise (13) – Kaldou Euanas (10) – Parron (16) – Abaya du Mathan (11) – Comeken (3)

Duc de Guise (13) május végén megvált lovasától, előtte azonban bebizonyította tehetségét. Amennyiben zavartalan lesz versenye, megszerezheti idei harmadik győzelmét.

Kaldou Euanas (10) visszatérése jobban nem is sikerülhetett volna. Másodjára még többet jöhet előre, ha jól alakul számára a verseny, akár győzhet is.

Parron (16) fantasztikus formában van, idén megmutatta mennyire tehetséges. Ugyan gyengébb mezőnyben győzött, de ezen a szinten is leteheti névjegyét.

Abaya du Mathan (11) három jó versennyel a lábában várja a keddi megmérettetést. A reggeli munkái nagyon meggyőzőek, ráadásul mindenféle taktikához jól alkalmazkodik. Dobogós helyre várjuk.

Comeken (3) hosszabb kihagyás után májusban tért vissza, eddigi két versenyében nem sokat mutatott. Most már sokat jöhet előre, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!